Ki mondja meg mit látok:
a táncost vagy a táncot?

W.B.Yeats

A komplex látásmódunk révén teljeskörű vizuális szolgáltatás- csomaggal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Arculat- és grafikai tervezéssel, web design és programozási szolgáltatásokkal.
Egyedi látványvilágot valósítunk meg cégének vagy projektjének az Ön által megálmodottak alapján.

Szakmaiság, professzionális stúdióháttér és felkészültség.

A Frame4Stúdió a vizualitás szakértőjeként sokoldalú és magas szintű szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek a fényképek elkészítésétől a komplett arculattervezésig. Feladatunk jóval több, mint egyszerű fotók készítése.
Hisszük, hogy Túlkommunikált és vizuálisan zsúfolt korunkban a letisztult, minőségi megjelenés és arculat jelenti a különbséget a siker és a bukás között.
Munkánkat a biztos alapokon nyugvó szakmai ismereteink mellett professzionális stúdióháttér, és nívós műszaki felkészültség jellemzi. Sok évnyi tapasztalatunkkal vállalunk stúdióban és külső helyszínen történő üzleti portréfotózást, vállalati, családi, szabadtéri rendezvények, díjátadók, PR- események fotózását.
Médiatapasztalatunknak köszönhetően sajtóesemények, sajtótájékoztatók, interjúk, fotózását is kiváló minőségben végezzük. Amennyiben a munka jellege, a rendezvény nagysága megkívánja, több fotóssal egyszerre is tudunk dolgozni. Vállaljuk továbbá csoportképek készítését, és print fotók, kiadványok előállítását rövid határidővel. Külföldi ügyfeleinkkel angol nyelven gördülékenyen értünk szót.
Komplex látásmódunk révén nem csupán fotózással, hanem más vizuális szolgáltatásokkal is ügyfeleink rendelkezésére állunk.
Arculat- és grafikai tervezéssel, web design és programozási szolgáltatásokkal egyedi látványvilágot valósítunk meg cégének vagy projektjének az Ön által megálmodottak alapján.
Jellemzőink közé tartozik a profi technikai eszközökön túl a helyszíni szerkesztés, a rövid vállalási határidők, az ügyfél igényeit messzemenőkig figyelembe vevő rugalmasság.