Képbe zárjuk az emlékeket
Üzleti esemény, családi összejövetel, baráti, egyesületi találkozó, szakkiállítás vagy sportrendezvény – a célunk azonos: magas színvonalon megörökíteni a történteket
Számos rendezvény nem csak megtörténtekor követel figyelmet magának, utólag is dokumentáltnak kell lennie. Csapatunk megbízható rutinnal, kiemelt szakértelemmel és nem utolsósorban az esemény legcsekélyebb zavarása nélkül végzi munkáját, amelynek végén ügyfelünk vállalati, egyéb társasági, vagy baráti rendezvényéről színvonalas fotósorozatot adunk át megrendelőinknek.
Rendezvényben igazán mindenevők vagyunk: vállalati gálavacsora, díjátadó esemény, hivatalos és a legkevésbé sem hivatalos ünnepségek éppúgy szerepelnek repertoárunkban, mint mezőgazdasági bemutatók, szakkiállítások, gyermekeknek szóló rendezvények. Biztos kézzel végezzük színházi események, koncertek, vagy akár a sportrendezvények fényképes interpretálását is.
Magyarország egész területén, igény szerint külföldön is dolgozunk. Ügyfelünk a végén minőségi munkát, digitális és nyomtatott kiadványokat, igény szerint naptárakat, egyéb fényképes emléktárgyakat kap kézhez.

Munkáink

black

Dolgozzunk együtt!

Mindig keressük az új lehetőségeket és kihívásokat, hiszen ez a munkánk, megoldjuk a feladatot.